Officieel startsein van de bouw van Crematorium Alkmaar
Met het eigenhandig afbakenen van de bouwlocatie is vandaag het officiële startsein voor de bouw van Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar gegeven. Aan de Meerweg 11 in Alkmaar realiseren Monuta en PC Uitvaart een multifunctioneel uitvaartcentrum dat tegemoet komt aan alle moderne wensen rondom een uitvaart.

Hier kan een volledige uitvaart op één locatie worden verzorgd. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel. Een unieke locatie voor Alkmaar.

Officieel startsein van de bouw Crematorium Alkmaar 14 juniDe burgemeester van Alkmaar, de heer P.M. Bruinooge, Jaap Blaak, programmamanager van Monuta en Jeanine Helthuis, algemeen directeur van PC Uitvaart, baken de omvang af van het nieuwe uitvaartcentrum in Alkmaar.

In het polderlandschap van de Egmondermeer heeft de burgemeester van Alkmaar, de heer P.M. Bruinooge, samen met Jaap Blaak, programmamanager van Monuta en Jeanine Helthuis, algemeen directeur van PC Uitvaart, de omvang van het nieuwe uitvaartcentrum afgebakend. Met een houten hamer sloegen zij elk de palen hiervoor de grond in en gaven hiermee het officiële startsein voor de bouw van Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar. Een kenmerkend, modern uitvaartcentrum waar de uitvaartorganisaties Monuta en PC Uitvaart straks nog beter kunnen inspelen op de wensen voor het afscheid van de inwoners van Alkmaar en omgeving die een dierbare hebben verloren.

Persoonlijk afscheid
Jeanine van den Brink, Facilitair Manager bij Monuta, geeft aan dat het verzorgen van persoonlijke uitvaarten steeds belangrijker wordt: “Nabestaanden geven steeds meer een eigen en persoonlijk invulling aan het afscheid nemen. Men wil het laten passen bij wie hun dierbare was. Daarom bieden wij in het nieuwe crematorium een uitgebreid dienstenpakket aan en een breed aanbod in catering en in het afspelen van beeld en geluid.”

Dichtbij huis
Jeanine Helthuis, algemeen directeur bij PC Uitvaart, beaamt dat iedereen zijn eigen wensen rondom het afscheid nemen heeft. “Het liefst houdt men het afscheid nemen dichtbij huis. Met de bouw van onze nieuwe locatie kunnen wij dit voor de mensen in Alkmaar en omgeving verzorgen. In het gebouw krijgt men tevens volop keuze uit diverse sfeervolle ruimtes, waaronder een ruimtelijke aula voor grote gezelschappen en een kleinere variant voor een intiem afscheid en een 24-uurskamer met huiselijke inrichting.”

De burgemeester van Alkmaar, de heer P.M. Bruinooge is verheugd met de bouw van de uitvaartlocatie in ‘zijn’ stad. Hij prijst niet alleen de mogelijkheden die de nieuwe uitvaartlocatie de inwoners van Alkmaar en omgeving zal bieden maar ook het unieke ontwerp als eyecatcher in de Egmondermeer. Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar zal naar verwachting medio 2019 haar deuren openen.adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.